неділю, 4 січня 2015 р.

ПриватБанк покращив поповнення рахунку в Google AdWords

Сьогодні 4-го січня 2015 року ПриватБанк зробив "приємний" подарунок для користувачів контекстної реклама Google AdWords.

Зміст в тому, що тепер поповнити аккаунт через ПриватБанк неможливо.

Виявляється, сервіс контекстної реклами від Google це іноземний сервіс і ПриватБанк їм проводить розрахунки в доларах. І от взяв і вирубав можливість платити гривнями щоб поповнити свій рахунок гривневий.

Радять змінити спосіб оплати в Google Adwords із гривневого на валютний і тоді можна буде поповнювати рахунок свій в сервісі як з гривневою картки по курсу, так і з валютної картки.
Курс, звичайно, не такий як в обмінниках, а той що верхній в Приват 24. Станом на 4 Січня 2015 року складає 19,305 за долар.

Найгірше навіть не бандитьський курс, а те, що в AdWords неможливо змінити гривні на долари. Чи я чогось не можу знайти???

Також в ПриватБанку досі неможна з гривневої картки конвертнути гроші на віртуальну доларову, здійснивши тим самим обмін гривні в долари для подальшого поповнення доларового аккаунту в AdWords.

Короче, патова ситуація виходить. Роботи з чату Приват24 футболять розбиратися із Гуглом, але ж там взагалі чхати хотіли на всякі звернення і практично ніколи не відповідають, навіть писати туди не хочеться.

Вихід: єдиний вихід, який я бачу на сьогоднішній день це реєструвати новий доларовий аккаунт AdWords, що самим AdWords-ом заборонено. Знову там все налаштовувати, тобто всі рекламні компанії, ключові слова і т.д. Поповнювати його гривневою карткою по бандитському курсу. Крапка.

Немає коментарів:

Дописати коментар